[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Козівництво » Для чого нам коза? » сир і бринза (питання щодо приготування)
сир і бринза
пастушкаДата: Четвер, 25.04.2013, 10:52 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Купуємо у вет.аптеці мікробіальний ренін "Меіto", по 1граму в пакетику. написано - на 100л молока.

Дя якісної бринзи( щоб не розлазилася, різалася шматочком і годилася на бутерброд) витрачали пакетик десь на 30 літрів. Зараз такого ж пакетика ледве вистачає на 10-12 дітрів молока, бринза дуже вогка і більше схожа на ніжний творожок. Це просрочений препарат чи справа у тому, що молоко "молоде"?

Що скажете з приводу корисності такої бринзи?

Раніше з такою метою люди брали в "людських"аптеках пепсин, а тепер його немає.

Хтось може порадити рецепти бринзи і вареного (плавленого) сиру?
 
best20121989Дата: П`ятниця, 18.03.2016, 00:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
пастушка, Мій поплішник 100% армянин, так йому бабця рецепт закваски підсказала, там і родзинки і жарена пшениця а основне я так зрозумів кендюх свині короче жижа відміна)).
 
Форум » Козівництво » Для чого нам коза? » сир і бринза (питання щодо приготування)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: