[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Козівництво » Для чого нам коза? » М'ясо
М'ясо
АдмінДата: П`ятниця, 05.08.2011, 10:17 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 49
Репутація: 0
Статус: Offline
За смаком і поживної цінності козяче м'ясо не поступається баранині. Найбільш високими смаковими якостями відрізняється м'ясо молодняку і кастратів.
 
АдмінДата: П`ятниця, 05.08.2011, 10:22 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 49
Репутація: 0
Статус: Offline
При правильному утриманні кози, м'ясо зовсім не має специфічного запаху.
 
best20121989Дата: П`ятниця, 18.03.2016, 00:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Адмін, Неможу не погодитися.
 
Форум » Козівництво » Для чого нам коза? » М'ясо
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: